Nordisk Tapas
Her finder du vores lækre menu bestående af spændende, nordiske specialiteter. Der er fokus på detaljerne til perfektion – og du er sikret moderne, kreativ og god mad, der overrasker hver gang.
Menuer og priser
Alle priser er angivet pr. person inkl. moms.
– Varme menuer: minimum 20 personer
– Tapasmenu: 375,- pr. kuvert, minimum 4 personer
– Afvigelser fra menu, allergier, – fisk osv. koster et gebyr på 50 kr. pr kunde.
Mad kan bestilles alle dage!
Afhentning Lørdag kl. 12 – 13 eller kl. 16 – 17
Menukort
Tapas Menu 2024
April – Juli – Sæsonmenu
375,- pr. person, minimum 4 personer
Appetizer:
Vandbakkelse med ramsløgscreme, Havgus og Bertels gris.
Fisk:
Variation af laks med urtemayo, forårsløg og urter
Kylling:
Fillodej med salat af øko vesterhavskylling med råsyltet forårsgrønt
Den grønne:
Ristet blomkål og kikærter på grøn hummus med krydderurter
Vitello Tonnato:
Kalvesteg med tuncreme, capersbær, parmesan og grønt
Kjø:
Hjertesalat med dansk beef jerky, cherrytomater, syrlige løg, solsikke- og radisespirer
Oste:
Sweet Ulvedal og Ask fra Arla Unika, hyldeblomstcurd, nødder og rosmarin
Dessert:
Koldskålstrifli med mandelcrumble, jordbærkompot og friske jordbær
Til Kaffen:
Citronmåne bagt med marcipan og blå birkes
Brød fra Bageriet Max, smør
Lille Tapas
April – Juli
315,- pr. person, Minimum 4 personer
Appetizer:
Vandbakkelse med ramsløgscreme, Havgus og Bertels gris.
Fisk:
Variation af laks med urtemayo, forårsløg og urter
Kylling:
Fillodej med salat af øko vesterhavskylling med råsyltet forårsgrønt
Den grønne:
Ristet blomkål og kikærter på grøn hummus med krydderurter
Vitello Tonnato:
Kalvesteg med tuncreme, capersbær, parmesan og grønt
Oste:
Sweet Ulvedal og Ask fra Arla Unika, hyldeblomstcurd, nødder og rosmarin
Dessert:
Koldskålstrifli med mandelcrumble, jordbærkompot og friske jordbær
Brød fra Bageriet Max, smør
Klassisk Tapas
Kun: Tirsdag-Onsdag-Torsdag
315,- pr. person, minimum 4 personer
Fisk:
Håndpillede rejer på grønt med avocado, æg, dild og lime
Varmrøget laksemousse i krydderurter, urtemayo
Tapas:
Carpaccio af bresaola på rucola, pesto, oliven, parmesan og pinjekerner
Kylling og bacon på pastasalat med saltmandler og timian
Gourmethotdog med kalvefilet, ketchup, sennep, salsa, persillemayo, spidskål, karse, rødløg og knas
Brød fra bageriet Max, smør
Dessert:
Solbærmousse med hvid brownie, flødetop og bær
Til kaffen:
Barenaked flødebolle med marcipanbund, fyld af saltkaramel og ristede mandler
Konfirmandmenu
375 kr. pr. person minimum 20 personer.
Tilkøb: ekstra forret og- eller dessert for 30,- pr. stk.
Forret:
Alle er portionsanrettede – vælg 2 stk.
Rejer på grønt med avocadocreme, dild og lime
Variation af laks med løvstikkemayo, syltede rødløg, agurk og tallerkensmækker
Tunmousse med rejer
Carpaccio på ruccola med pesto, parmesan og pinjekerner
Miniburger med kylling, bacon, karry og grønt
Miniburger med pulled pork, slaw og barbecuesauce
Cæsarsalat med kylling, parmesan og syltede rødløg
– Brød og smør medfølger
Hovedret:
Alt medfølger, kan ikke ændres
Langtidsstegt kalveculottesteg, med sauce
Hvidløgsmarineret kamfilet
Petitkartofler med flagesalt
Flødekartofler
Salat 1: Melonsalat med jordbær
Salat 2: Sommerspidskål med æbler og saltede nødder og mandler
Dessert:
Alle desserter er portionsanrettede, vælg 2 stk.
Jordbærtærte på marcipanmazarin med vanillecreme
Pannacotta med lemoncurd, crunch
Brownie med ganache og friske bær
Daimis eller pistacieis
Hindbærmousse med friske bær
Reception
kun hverdage
175 kr. pr. person minimum 30 personer.
Blinis med laksemousse og grønt
Bresaola med valnøddepesto, frisk spinat
Minisandwich med kylling/bacon
Salat med røget svinemørbrad, pære, parmesan og edamame
Citronmousse med mandelkage, hvid chokolade og flødetop
Brownie med bær og toppings
Brød og smør
Gadefestmenu
150 kr. pr. person minimum 20 personer.
Marineret kamfilet
Flødekartofler
Årstidens salat
Brød og smør
Festmenu
425 kr. pr. person minimum 20 personer.
Forret, vælg 3:
- Minirejecoktail
- Blinis af spinat m. laksemousse
- Variation af laks
- Carpaccio
- Kylling/bacon på salater
- Sprængt and på sorte ris
- Eller vælg forret fra sæsonmenu-fiskeretter
Brød og smør
Hovedret:
Langtidsstegt culotte med sauce
(Oksemørbrad + 30kr.)
Pommes Anna med svampe
Bagte rødder i vinagrette med kruspersille og saltmandler
Årstidens salat
Dessert, vælg 3:
- Brownie med toppings
- Solbærmousse m. hvid brownie og bær
- Pistacie is, portionsanrettet og pyntet i bægre
- Lemonpie m. brændt marengs
- Æblekage m. crumble og vanillecreme
- Lakrids/mandelkage m. ganache
- Eller vælg dessert/ost fra sæsonmenu
Studenter Tapas (Kun Juni)
250 kr. pr. person minimum 10 personer.
Fisk:
Stjerneskud med rejer, fermenteret mayo, citron og dild
Tapas:
Kyllingespyd med salat
Snackkurv med baconkartoffel, kalvesteg, radise, syltede rødløg, cashews
Minisandwich med kebab, slaw og salat
Dessert:
Jordbær på nøddebund med vanillecreme
Til Kaffen:
Variation over hindbærsnitte