Menukort
Nordisk Tapas
Her finder du vores lækre menu bestående af spændende, nordiske specialiteter. Der er fokus på detaljerne til perfektion – og du er sikret moderne, kreativ og god mad, der overrasker hver gang.
Menuer og priser
Alle priser er angivet pr. person inkl. moms.
– Varme menuer: minimum 20 personer
– Tapasmenu: 360,- pr. kuvert, minimum 4 personer
– Afvigelser fra menu, allergier, – fisk osv. koster et gebyr på 50 kr. pr kunde.
Afhentning Lørdag kl. 12 – 13 eller kl. 16 – 17

Menukortet
Tapas to go
Tirsdag-Onsdag-Torsdag
275,- pr. person ved minimum 4 personer
Fisk:
Håndpillede rejer på grønt med avocado, æg, dild og lime
Varmrøget laksemousse i krydderurter, urtemayo
Tapas:
Carpaccio af bresaola på rucola, pesto, oliven, parmesan og pinjekerner
Kylling og bacon på pastasalat med saltmandler og timian
Gourmethotdog med kalvefilet, ketchup, sennep, salsa, persillemayo, spidskål, karse, rødløg og knas
Brød fra bageriet Max, smør
Dessert:
Solbærmousse med hvid brownie, flødetop og bær
Til kaffen:
Barenaked flødebolle med marcipanbund, fyld af saltkaramel og ristede mandler
Sæsonmenu
April-Maj-Juni 2023
360,- pr. person, Minimum 4 personer
Leveres portionsanrettet i glas
Appetizer:
Ærteshot med rejer, sprød serano og spirer
Forårskuller:
Bagt kuller på hummercreme, syltede gulerødder og mikrogrønt
Den grønne:
Bøf af quinoa og grønt med sprød panering, toppet med salsa af æble, radiser og mynte i balsamico
Den lune:
Sprødt kyllingespyd med peanutssalat
Nationalretten:
Petitkartofler i persillecreme, sprøde chunks af svinekød, sylt og bredbladet persille
Den maskuline:
Fuglerede med kalvesteg, hvisløgscreme, cornichon, humus og rødløg
Brød og smør
Oste:
Gammel knas og Den hvide Dame, begge fra Arla Unika, hyldeblomstcurd og saltede nødder
Dessert:
Trifli af rababerkompot, friske jordbær, crumble og vanillecreme
Til kaffen:
Kokostop med lime og callebaut chokolade
Sæsonmenu
Jan-Feb-Marts 2023
360,- pr. person, Minimum 4 personer
Leveres portionsanrettet i glas
Appetizer:
Ørred I krustade med krydderurter
Blinis med laksemousse
Bresaola med valnøddepesto
Fisk:
Fjordrejer på blomkålscouscous med citron og dild
Suppe:
Indisk suppe med kokosmælk og kylling
Den grønne:
Balsamicobagt rødbedetatar med rygeostecreme og ristet boghvede
Barenaked burger:
Braiseret gris, syltet spidskål, barbecuesauce, bacon og aioli
Favoritten:
Kalvesteg med paprikakartofler, tyttebær, grønt
– Brød fra bageriet Max, smør
Oste:
Efterglød fra Arla Unika, Taleggio med abrikos-hybensyltetøj, salte nødder
Dessert:
Desserteret kartoffelkage med æble-pære kompot, vanillebunde, flødecreme og marcipan
Til kaffen:
Bagt chokolade med toppings.
Vinder af Magasinet Lækkerier som Danmarks bedste chokoladekage
Konfirmandmenu
375 kr. pr. person minimum 20 personer.
Forret:
Alle er portionsanrettede – vælg 3 stk.
Rejer på grønt med avocadocreme, dild og lime
Variation af laks med løvstikkemayo, syltede rødløg, agurk og tallerkensmækker
Tunmousse med rejer
Carpaccio på ruccola med pesto, parmesan og pinjekerner
Miniburger med kylling, bacon, karry og grønt
Miniburger med pulled pork, slaw og barbecuesauce
Cæsarsalat med kylling, parmesan og syltede rødløg
– Brød og smør medfølger
Hovedret:
Alt medfølger, kan ikke ændres
Langtidsstegt kalveculottesteg, med sauce
Hvidløgsmarineret kamfilet
Petitkartofler med flagesalt
Flødekartofler
Salat 1: Melonsalat med jordbær
Salat 2: Sommerspidskål med æbler og saltede nødder og mandler
Dessert:
Alle desserter er portionsanrettede, vælg 3 stk.
Jordbærtærte på marcipanmazarin med vanillecreme
Pannacotta med lemoncurd, crunch
Brownie med ganache og friske bær
Daimis eller pistacieis
Hindbærmousse med friske bær
Reception
160 kr. pr. person minimum 30 personer.
Blinis med laksemousse og grønt
Bresaola med valnøddepesto, frisk spinat
Minisandwich med kylling/bacon
Salat med røget svinemørbrad, pære, parmesan og edamame
Citronmousse med mandelkage, hvid chokolade og flødetop
Brownie med bær og toppings
Brød og smør
Festmenu
425 kr. pr. person minimum 20 personer.
Forret, vælg 3:
- Minirejecoktail
- Blinis af spinat m. laksemousse
- Variation af laks
- Carpaccio
- Kylling/bacon på salater
- Sprængt and på sorte ris
Brød og smør
Hovedret:
Langtidsstegt culotte med sauce
(Oksemørbrad + 30kr.)
Pommes Anna med svampe
Bagte rødder i vinagrette med kruspersille og saltmandler
Årstidens salat
Dessert, vælg 3:
- Brownie med toppings
- Solbærmousse m. hvid brownie og bær
- Pistacie is, portionsanrettet og pyntet i bægre
- Lemonpie m. brændt marengs
- Æblekage m. crumble og vanillecreme
- Lakrids/mandelkage m. ganache
Gadefestmenu
150 kr. pr. person minimum 20 personer.
Marineret kamfilet
Flødekartofler
Årstidens salat
Brød og smør
Studenter Tapas 2023
250 kr. pr. person minimum 10 personer.
Fisk:
Stjerneskud med rejer, fermenteret mayo, citron og dild
Tapas:
Kyllingespyd med salat
Snackkurv med baconkartoffel, kalvesteg, radise, syltede rødløg, cashews
Minisandwich med kebab, slaw og salat
Dessert:
Jordbær på nøddebund med vanillecreme
Til Kaffen:
Variation over hindbærsnitte