Menukort

Nordisk  Tapas

 

Her finder du vores lækre menu bestående af spændende, nordiske specialiteter. Der er fokus på detaljerne til perfektion – og du er sikret moderne, kreativ og god mad, der overrasker hver gang. 

Menuer og priser

Alle priser er angivet pr. person inkl. moms.

– Varme menuer: minimum 20 personer

– Tapasmenu: 320,- pr. kuvert ved minimum 10 personer

– Tapasmenu: 350,- pr. kuvert ved 6-9 personer

Menukortet 

Tapasmenu 2021

Appetizer:

Bruschetta på foccaciabrød med langtidsbagte tomater, frisk pesto, feta, rødløg og basilikum

Fisk:

Ministjerneskud med håndpillede rejer, citron og dild
Varmrøget laks i friske krydderurter, fermenteret grønsagsmayo, dild

Tapas:

Kylling på marineret perlebyg, salat, bacon, råsyltede gulerødder og timian

Kalkunrilette på hjertesalat med sushiris, teriyakisauce, ristet sesam og forårsløg

Oksemørbrad i sprød kartoffel. Gourmet biksemad med oksemørbrad i fuglerede, rødbedehumus, aioli, cornichon og tallerkensmækker

Oste:

Manchego og Gammeknas med hybensyltetøj, nødder og rosmarin

Brød fra bageriet Max, smør

Dessert:

Malibudessert: Ananas, hvid brownie, kokosmousse med Malibu, ristede flager af kokos, skovsyre

Til kaffen:

Mandel-lakridskage med ganache, pistacie

tapas 2021

Sæsonmenu
Jan-feb-mar 2021

Appetizer:

Krabber i hjemmerørt fermenteret mayo, fintskåret øko blegselleri, purløg.
Dertil dampet vagtelæg og krydderurter.

Fisk:

Håndpillede rejer på salat af mango, rød grape og kokosflager. Lime vinaigrette.

Varmrøget laksemousse på spinat med syltede rødløg og ærteskud.

Tapas:

Kylling med sprødt skind, majs, perlebyg i karry, salater og popcorn.

Røget krondyrinderlår fra lokale plantager, langtidsbagt knoldselleri og krydderurteolie.

Brændende kærlighed: Kartoffelgratin med rødbedepesto, kalvebryst, rødløg, cornichon, råsyltede gule beder, bacon og persille.

Steamed bao buns med kalkunrilette, hoisinsauce, rød spidskål, gulerødder og koriander.

Alle retter er kolde. Bao buns kan varmes

Brød fra Bageriet Max, smør

Dessert:

Appelsintrifli. Appelsinfileter, hvid brownie, letpisket flødeskum, appelsinskal, chokolade.

Til kaffen:

Ølkage med varme krydderier, kanelsmør, granatæbler og marcipan.

nordisk tapas menu

Konfirmandmenu

350 kr. pr. person minimum 20 personer.

Forret:

Alle er portionsanrettede – vælg 3 stk.

Rejer på grønt med avocadocreme, dild og lime

Variation af laks med løvstikkemayo, syltede rødløg, agurk og tallerkensmækker

Tunmousse med rejer

Carpaccio på ruccola med pesto, parmesan og pinjekerner

Miniburger med kylling, bacon, karry og grønt

Miniburger med pulled pork, slaw og barbecuesauce

Cæsarsalat med kylling, parmesan og syltede rødløg

– Brød og smør medfølger

 

Hovedret:

Alt medfølger, kan ikke ændres

Langtidsstegt kalveculottesteg, med sauce

Hvidløgsmarineret kamfilet

Petitkartofler med flagesalt

Flødekartofler

Salat 1: Melonsalat med jordbær

Salat 2: Sommerspidskål med æbler og saltede nødder og mandler

Dessert:

Alle desserter er portionsanrettede, vælg 3 stk.

Jordbærtærte på marcipanmazarin med vanillecreme

Pannacotta med lemoncurd, crunch

Brownie med ganache og friske bær

Daimis eller pistacieis

Hindbærmousse med friske bær

Festmenu

375 kr. pr. person minimum 20 personer.

Forret:

Variation af laks m. løvstikkemayo, syltede rødløg, agurk og tallerkensmækker

Håndpillede rejer på grønt med avocadocreme, dild og lime

Carpaccio på rucola med pesto, parmesan, oliven og pinjekerner

Brød og smør

 

Tapasdessert:

Brownie med ganache

Solbærmousse på hvid brownie, friske bær

Baileysis med pistacie

Hovedret:

Oksemørbrad med sauce

Pommes Anna

Årstidens salat

Glaserede blandede gulerødder med nødder og persille

Gadefestmenu

150 kr. pr. person minimum 20 personer.

Marineret kamfilet

Flødekartofler

Årstidens salat

Brød og smør

nordisk tapas menu