Menukort og priser
Alle priser er angivet pr. person inkl. moms.
– Varme menuer: minimum 20 personer
– Reception: minimum 30 personer
– Tapasmenu: minimum 4 personer
– Afvigelser fra menu, allergier, – fisk osv. koster et gebyr på 50 kr. pr kunde.
Afhentning Lørdag kl. 12 – 13 eller kl. 16 – 17
Slip for opvask? spørg om engangsemballage(bionedbrydeligt); + 5,- pr. person
Vi har køletrailer til rådighed; 1.000,- pr. døgn
Sæson-Tapas
Januar, Februar, Marts 2025
375,- pr. person, minimum 4 personer
Appetizers:
Blinis med lakserilette, kapers, dild. Fyldte æg med avocado, rejer og ristet sesam
Suppe:
Rød karry-kylling, knas (varmes)
Vestfra:
Øko-vesterhavskylling på ananascarpaccio, peanuts og karse
Skinkesnitzel:
Steaksalat med mango og hjemmesyltet pickles, chimmichurry
Retro:
Dyrlægens natmad a la Nordisk Tapas
Oste:
Rød løber fra Arla Unika, og Glød fra Castello, hybensyltetøj, salte nødder
Dessert:
Baileysdessert med crumble, flødeostcreme, chokoladetop og ristede hasselnødder
Til kaffen:
Gulerodskage med frosting, tuilles af caramelcallebaut
Brød fra Bageriet Max, pisket brunet smør
Klassisk Tapas
Mandag – Torsdag
325,- pr. person, minimum 4 personer
Fisk:
Håndpillede rejer på grønt med avocado, æg, dild og lime
Varmrøget laksemousse i krydderurter, urtemayo
Tapas:
Carpaccio af bresaola på rucola, pesto, oliven, parmesan og pinjekerner
Kylling og bacon på pastasalat med saltmandler og timian
Gourmethotdog med kalvefilet, ketchup, sennep, salsa, persillemayo, spidskål, karse, rødløg og knas
Dessert:
Solbærmousse med hvid brownie, flødetop og bær
Til kaffen:
Barenaked flødebolle med marcipanbund, fyld af saltkaramel og ristede mandler
Brød fra bageriet Max, smør
Sæson-Tapas
April, Maj, Juni 2025
375,- pr. person, minimum 4 personer
Appetizer:
Bruschetta med artiskoktapanade, bagte cherrytomater, mozzarella, rødløg, Bertels gris skinke, basilikum
Fisk:
Varmrøget ørredfilet med ristede kerner og dild på syrlig blommekompot
Den grønne:
Kartoffelmad med røræg, asparges, ramsløgsmayo, bacon-peanut crumble og urter
Svinekød:
Skive af hårdt grillet ribbensteg toppet med fennikel, radise og æblesalat med mynte
Oksekød:
Bresaola m. valnøddepesto, parmesan, pinje, balsamicoglace og urter
Oste:
Ulvedal Knas og Den hvide dame med sylt og nødder
Dessert:
Jordbærtrifli med mandelcrumble, jordbærkompot, koldskålsmousse, friske jordbær og tuilles
Til Kaffen:
Marcipanmazarin med rabarberkompot, rabarbermarengs, drys
Brød fra bageriet Max, smør
Konfirmandmenu
400 kr. pr. person minimum 20 personer.
Tilkøb: ekstra forret og- eller dessert for 30,- pr. stk.
Forret:
Alle er portionsanrettede – vælg 2 stk.
Rejer på grønt med avocadocreme, dild og lime
Variation af laks med løvstikkemayo, syltede rødløg, agurk og tallerkensmækker
Tunmousse med rejer
Carpaccio på ruccola med pesto, parmesan og pinjekerner
Miniburger med kylling, bacon, karry og grønt
Miniburger med pulled pork, slaw og barbecuesauce
Cæsarsalat med kylling, parmesan og syltede rødløg
– Brød og smør medfølger
Hovedret:
Alt medfølger, kan ikke ændres
Langtidsstegt kalveculottesteg, med sauce
Hvidløgsmarineret kamfilet
Petitkartofler med flagesalt
Flødekartofler
Salat 1: Melonsalat med jordbær
Salat 2: Sommerspidskål med æbler og saltede nødder og mandler
Dessert:
Alle desserter er portionsanrettede, vælg 2 stk.
Jordbærtærte på marcipanmazarin med vanillecreme
Pannacotta med lemoncurd, crunch
Brownie med ganache og friske bær
Daimis eller pistacieis
Hindbærmousse med friske bær
Reception
Tapas, kun hverdage
200 kr. pr. person minimum 30 personer.
Blinis med laksemousse,capers, mandler og dild
Mini croissant med rejesalat, rejer og karse
Bresaola med valnøddepesto, parmesan, babyspinat og pinje
Baconkartoffel m. feta, soltørret tomat og timian
Øko vesterhavskylling m. bagt knoldselleri på ananascarpaccio, kyllingeskind, karse, peanuts og æblesalat
Kartoffelkage som dessert; æblekompot, lagkagebund, skovbær, chokolade, vanillecreme, marcipan, tuilles og syre
Brød og smør
Gadefestmenu
150 kr. pr. person minimum 20 personer.
Marineret kamfilet
Flødekartofler
Årstidens salat
Brød og smør
Festmenu
475 kr. pr. person minimum 20 personer.
Forret, vælg 2:
- Minirejecoktail
- Blinis af spinat m. laksemousse
- Variation af laks
- Carpaccio
- Kylling/bacon på salater
- Sprængt and på sorte ris
- Eller vælg forret fra sæsonmenu-fiskeretter
Brød og smør
Hovedret:
Langtidsstegt culotte med sauce
(Oksemørbrad + 30kr.)
Pommes Anna med svampe
Bagte rødder i vinagrette med kruspersille og saltmandler
Årstidens salat
Dessert, vælg 2:
- Brownie med toppings
- Solbærmousse m. hvid brownie og bær
- Pistacie is, portionsanrettet og pyntet i bægre
- Lemonpie m. brændt marengs
- Æblekage m. crumble og vanillecreme
- Lakrids/mandelkage m. ganache
- Eller vælg dessert/ost fra sæsonmenu
Studenter Tapas (Kun Juni)
250 kr. pr. person minimum 10 personer.
Fisk:
Stjerneskud med rejer, fermenteret mayo, citron og dild
Tapas:
Kyllingespyd med salat
Snackkurv med baconkartoffel, kalvesteg, radise, syltede rødløg, cashews
Minisandwich med kebab, slaw og salat
Dessert:
Jordbær på nøddebund med vanillecreme
Til Kaffen:
Variation over hindbærsnitte