Menukort

Nordisk  Tapas

 

Her finder du vores lækre menu bestående af spændende, nordiske specialiteter. Der er fokus på detaljerne til perfektion – og du er sikret moderne, kreativ og god mad, der overrasker hver gang. 

Menuer og priser

Alle priser er angivet pr. person inkl. moms.

– Varme menuer: minimum 20 personer

– Tapasmenu: 360,- pr. kuvert, minimum 4 personer

– Afvigelser fra menu, allergier, – fisk osv. koster et gebyr på 50 kr. pr kunde.

Afhentning Lørdag kl. 12 – 13 eller kl. 16 – 17

Menukortet 

Tapas to go

Tirsdag-Onsdag-Torsdag

 

275,- pr. person ved minimum 4 personer

Fisk:

Håndpillede rejer på grønt med avocado, æg, dild og lime

Varmrøget laksemousse i krydderurter, urtemayo

Tapas:

Carpaccio af bresaola på rucola, pesto, oliven, parmesan og pinjekerner

Kylling og bacon på pastasalat med saltmandler og timian

Gourmethotdog med kalvefilet, ketchup, sennep, salsa, persillemayo, spidskål, karse, rødløg og knas

Brød fra bageriet Max, smør

Dessert:

Solbærmousse med hvid brownie, flødetop og bær

Til kaffen:

Barenaked flødebolle med marcipanbund, fyld af saltkaramel og ristede mandler

 

 

Sæsonmenu
April-Maj-Juni 2023

360,- pr. person, Minimum 4 personer

Leveres portionsanrettet i glas

 

Appetizer:

Ærteshot med rejer, sprød serano og spirer

Forårskuller:

Bagt kuller på hummercreme, syltede gulerødder og mikrogrønt

Den grønne:

Bøf af quinoa og grønt med sprød panering, toppet med salsa af æble, radiser og mynte i balsamico

Den lune:

Sprødt kyllingespyd med peanutssalat

Nationalretten:

Petitkartofler i persillecreme, sprøde chunks af svinekød, sylt og bredbladet persille

Den maskuline:

Fuglerede med kalvesteg, hvisløgscreme, cornichon, humus og rødløg

Brød og smør

Oste:

Gammel knas og Den hvide Dame, begge fra Arla Unika, hyldeblomstcurd og saltede nødder

Dessert:

Trifli af rababerkompot, friske jordbær, crumble og  vanillecreme

Til kaffen:

Kokostop med lime og callebaut chokolade

 

 

Sæsonmenu
Jan-Feb-Marts 2023

360,- pr. person, Minimum 4 personer

Leveres portionsanrettet i glas

 

Appetizer:

Ørred I krustade med krydderurter

Blinis med laksemousse

Bresaola med valnøddepesto

Fisk:

Fjordrejer på blomkålscouscous med citron og dild

Suppe:

Indisk suppe med kokosmælk og kylling

Den grønne:

Balsamicobagt rødbedetatar med rygeostecreme og ristet boghvede

Barenaked burger:

Braiseret gris, syltet spidskål, barbecuesauce, bacon og aioli

Favoritten:

Kalvesteg med paprikakartofler, tyttebær, grønt

– Brød fra bageriet Max, smør

Oste:

Efterglød fra Arla Unika, Taleggio med abrikos-hybensyltetøj, salte nødder

Dessert:

Desserteret kartoffelkage med æble-pære kompot, vanillebunde, flødecreme og marcipan

Til kaffen:

Bagt chokolade med toppings.

Vinder af Magasinet Lækkerier som Danmarks bedste chokoladekage

Konfirmandmenu

375 kr. pr. person minimum 20 personer.

Forret:

Alle er portionsanrettede – vælg 3 stk.

Rejer på grønt med avocadocreme, dild og lime

Variation af laks med løvstikkemayo, syltede rødløg, agurk og tallerkensmækker

Tunmousse med rejer

Carpaccio på ruccola med pesto, parmesan og pinjekerner

Miniburger med kylling, bacon, karry og grønt

Miniburger med pulled pork, slaw og barbecuesauce

Cæsarsalat med kylling, parmesan og syltede rødløg

– Brød og smør medfølger

Hovedret:

Alt medfølger, kan ikke ændres

Langtidsstegt kalveculottesteg, med sauce

Hvidløgsmarineret kamfilet

Petitkartofler med flagesalt

Flødekartofler

Salat 1: Melonsalat med jordbær

Salat 2: Sommerspidskål med æbler og saltede nødder og mandler

Dessert:

Alle desserter er portionsanrettede, vælg 3 stk.

Jordbærtærte på marcipanmazarin med vanillecreme

Pannacotta med lemoncurd, crunch

Brownie med ganache og friske bær

Daimis eller pistacieis

Hindbærmousse med friske bær

 

Reception

160 kr. pr. person minimum 30 personer.

 

Blinis med laksemousse og grønt

Bresaola med valnøddepesto, frisk spinat

Minisandwich med kylling/bacon

Salat med røget svinemørbrad, pære, parmesan og edamame

Citronmousse med mandelkage, hvid chokolade og flødetop

Brownie med bær og toppings

Brød og smør

 

 

Festmenu

425 kr. pr. person minimum 20 personer.

 

Forret, vælg 3:

  1. Minirejecoktail
  2. Blinis af spinat m. laksemousse
  3. Variation af laks
  4. Carpaccio
  5. Kylling/bacon på salater
  6. Sprængt and på sorte ris

Brød og smør

Hovedret:

Langtidsstegt culotte med sauce

(Oksemørbrad + 30kr.)

Pommes Anna med svampe

Bagte rødder i vinagrette med kruspersille og saltmandler

Årstidens salat

Dessert, vælg 3:

  1. Brownie med toppings
  2. Solbærmousse m. hvid brownie og bær
  3. Pistacie is, portionsanrettet og pyntet i bægre
  4. Lemonpie m. brændt marengs
  5. Æblekage m. crumble og vanillecreme
  6. Lakrids/mandelkage m. ganache

 

 

 

Gadefestmenu

150 kr. pr. person minimum 20 personer.

Marineret kamfilet

Flødekartofler

Årstidens salat

Brød og smør

Studenter Tapas 2023

250 kr. pr. person minimum 10 personer.

Fisk:

Stjerneskud med rejer, fermenteret mayo, citron og dild

Tapas:

Kyllingespyd med salat

Snackkurv med baconkartoffel, kalvesteg, radise, syltede rødløg, cashews

Minisandwich med kebab, slaw og salat

Dessert:

Jordbær på nøddebund med vanillecreme

Til Kaffen:

Variation over hindbærsnitte