Menukort

Nordisk  Tapas

 

Her finder du vores lækre menu bestående af spændende, nordiske specialiteter. Der er fokus på detaljerne til perfektion – og du er sikret moderne, kreativ og god mad, der overrasker hver gang. 

Menuer og priser

Alle priser er angivet pr. person inkl. moms.

– Varme menuer: minimum 20 personer

– Tapasmenu: 375,- pr. kuvert, minimum 4 personer

– Afvigelser fra menu, allergier, – fisk osv. koster et gebyr på 50 kr. pr kunde.

Afhentning Lørdag kl. 12 – 13 eller kl. 16 – 17

Menukortet 

Lille Tapas menu (aug-sep-okt 2023)

Mandag-Fredag

 

300,- pr. person, minimum 4 personer

Appetizer:

Grand cru laks m. peberrodscreme, ribs, fennikel, dild og mandler

Fisk:

Spinatvaffel m. ørred, syltede stikkelsbær, citronemulsion, mikrogrønt

Den grønne:

Kartoffelmad m. estragonmayo, syltede løg, radiser, sprød kartoffel, purløg, karse,  løgchrunch

Fra luften:

Fjerkræ i sensommergrønt, gulerodshumus, råsyltet blomkålspickles, cherrytomat

Skovbund:

Ålerøget skinke med creme af svampe, råsyltede tyttebær, bøgehatte, urter

– Brød fra bageriet Max, smør

Oste:

Rød løber, Årstidsost, blommechutney, salte nødder

Dessert:

Kirsebærtrifli

 

 

Tapas to go

Tirsdag-Onsdag-Torsdag

 

300,- pr. person, minimum 4 personer

Fisk:

Håndpillede rejer på grønt med avocado, æg, dild og lime

Varmrøget laksemousse i krydderurter, urtemayo

Tapas:

Carpaccio af bresaola på rucola, pesto, oliven, parmesan og pinjekerner

Kylling og bacon på pastasalat med saltmandler og timian

Gourmethotdog med kalvefilet, ketchup, sennep, salsa, persillemayo, spidskål, karse, rødløg og knas

Brød fra bageriet Max, smør

Dessert:

Solbærmousse med hvid brownie, flødetop og bær

Til kaffen:

Barenaked flødebolle med marcipanbund, fyld af saltkaramel og ristede mandler

 

 

Julemenu
Nov – Dec 2023

375,- pr. person, Minimum 4 personer

Leveres portionsanrettet i glas

 

Fisk:

Rejer med cremede æbler og rødløg

Rødspættefilet med béarnaise og grønkålssalsa

Tapas:

Hønsesalat af økologisk vesterhavskylling med sprødt skind, bagt selleri og persille

Confiteret and med kvædekompot og julesalat

Oksefilet med waldorfsalat

Flæskestegs hotdogs med agurkesalat, rødkål, relish, creme af brunede løg

– Brød fra bageriet Max, smør

Oste:

Fuldmåneost fra Thise, Koryfæ fra Arla Unika med julesylt, clementin, salte nødder og rosmarin

Dessert:

Ris a la mande med kirsebærsauce

Til kaffen:

Sirupslagkage med havtorn, frosting, chokoladetopping, granatæble, appelsin og pistacie

 

 

Sæsonmenu
Aug-Sep-Okt 2023

375,- pr. person, Minimum 4 personer

Leveres portionsanrettet i glas

 

Appetizer:

Grand cru laks m. peberrodscreme, ribs, fennikel, dild og mandler

Fisk:

Spinatvaffel m. ørred, syltede stikkelsbær, citronemulsion, mikrogrønt

Den grønne:

Kartoffelmad m. estragonmayo, syltede løg, radiser, sprød kartoffel, purløg, karse,  løgchrunch

Fra luften:

Fjerkræ i sensommergrønt, gulerodshumus, blomkålspickles, syltet grønt

Skovbund:

Ålerøget skinke med creme af svampe, råsyltede tyttebær, bøgehatte, urter

Den maskuline:

Meat bowl m. kalv, baconkartoffel, majs, bagt tomat, edamame,radise, rødløg, aioli

– Brød fra bageriet Max, smør

Oste:

Rød løber, Årstidsost, blommechutney, salte nødder

Dessert:

Kirsebærtrifli

Til kaffen:

Hasselnøddemazarin m. solbærglaze og friske bær

Konfirmandmenu

375 kr. pr. person minimum 20 personer.

Tilkøb: ekstra forret og- eller dessert for 30,- pr. stk.

Forret:

Alle er portionsanrettede – vælg 2 stk.

Rejer på grønt med avocadocreme, dild og lime

Variation af laks med løvstikkemayo, syltede rødløg, agurk og tallerkensmækker

Tunmousse med rejer

Carpaccio på ruccola med pesto, parmesan og pinjekerner

Miniburger med kylling, bacon, karry og grønt

Miniburger med pulled pork, slaw og barbecuesauce

Cæsarsalat med kylling, parmesan og syltede rødløg

– Brød og smør medfølger

Hovedret:

Alt medfølger, kan ikke ændres

Langtidsstegt kalveculottesteg, med sauce

Hvidløgsmarineret kamfilet

Petitkartofler med flagesalt

Flødekartofler

Salat 1: Melonsalat med jordbær

Salat 2: Sommerspidskål med æbler og saltede nødder og mandler

Dessert:

Alle desserter er portionsanrettede, vælg 2 stk.

Jordbærtærte på marcipanmazarin med vanillecreme

Pannacotta med lemoncurd, crunch

Brownie med ganache og friske bær

Daimis eller pistacieis

Hindbærmousse med friske bær

 

Reception

kun hverdage

175 kr. pr. person minimum 30 personer.

 

Blinis med laksemousse og grønt

Bresaola med valnøddepesto, frisk spinat

Minisandwich med kylling/bacon

Salat med røget svinemørbrad, pære, parmesan og edamame

Citronmousse med mandelkage, hvid chokolade og flødetop

Brownie med bær og toppings

Brød og smør

 

 

Gadefestmenu

150 kr. pr. person minimum 20 personer.

 

Marineret kamfilet

Flødekartofler

Årstidens salat

Brød og smør

 

Festmenu

425 kr. pr. person minimum 20 personer.

 

Forret, vælg 3:

  1. Minirejecoktail
  2. Blinis af spinat m. laksemousse
  3. Variation af laks
  4. Carpaccio
  5. Kylling/bacon på salater
  6. Sprængt and på sorte ris
  7. Eller vælg forret fra sæsonmenu-fiskeretter

Brød og smør

Hovedret:

Langtidsstegt culotte med sauce

(Oksemørbrad + 30kr.)

Pommes Anna med svampe

Bagte rødder i vinagrette med kruspersille og saltmandler

Årstidens salat

Dessert, vælg 3:

  1. Brownie med toppings
  2. Solbærmousse m. hvid brownie og bær
  3. Pistacie is, portionsanrettet og pyntet i bægre
  4. Lemonpie m. brændt marengs
  5. Æblekage m. crumble og vanillecreme
  6. Lakrids/mandelkage m. ganache
  7. Eller vælg dessert/ost fra sæsonmenu

 

 

 

Studenter Tapas 2023

250 kr. pr. person minimum 10 personer.

Fisk:

Stjerneskud med rejer, fermenteret mayo, citron og dild

Tapas:

Kyllingespyd med salat

Snackkurv med baconkartoffel, kalvesteg, radise, syltede rødløg, cashews

Minisandwich med kebab, slaw og salat

Dessert:

Jordbær på nøddebund med vanillecreme

Til Kaffen:

Variation over hindbærsnitte