Menukort

Nordisk  Tapas

 

Her finder du vores lækre menu bestående af spændende, nordiske specialiteter. Der er fokus på detaljerne til perfektion – og du er sikret moderne, kreativ og god mad, der overrasker hver gang. 

Menuer og priser

Alle priser er angivet pr. person inkl. moms.

– Varme menuer: minimum 20 personer

– Tapasmenu: 320,- pr. kuvert ved minimum 10 personer

– Tapasmenu: 350,- pr. kuvert ved 6-9 personer

Menukortet 

Tapas to go

Tirsdag-Onsdag-Torsdag 

 

250,- pr. person ved minimum 6 personer

Leveres i tapasæsker

Fisk:

Håndpillede rejer på grønt med avocado, æg, dild og lime

Varmrøget laksemousse i krydderurter, urtemayo

Tapas:

Carpaccio af bresaola på rucola, pesto, oliven, parmesan og pinjekerner

Kylling og bacon på pastasalat med saltmandler og timian

Gourmethotdog med kalvefilet, ketchup, sennep, salsa, persillemayo, spidskål, karse, rødløg og knas

 Brød fra bageriet Max, smør

Dessert:

Solbærpannacotta med brownie og friske bær

Til kaffen:

Barenaked flødebolle med marcipanbund, fyld af saltkaramel og ristede mandler

 

 

 

 

 

 

 

Sæsonmenu
August-September-Oktober 2021

350,- pr. person ved minimum 6 personer

320,- pr. person ved minimum 10 personer

Leveres portionsanrettet i glas

 

Appetizer:

Petitkartoffel med soltørret tomat, feta, aioli og krydderurt

Fisk:

Mosaik af varmrøget laks, koldrøget laks, laksemousse, syltede rødløg, curd af saltsyrede citroner, persillemayo og grønt

Tapas:

Krondyr fra Vedersø med hindbærvinaigrette, rucola, pinjekerne og syltede havtorn

Kartoffelfuglerede med langtidsstegt filet af gastrokalv, tranebærcreme, mayo og urter

Sprød kyllingeinderfilet med årstidens salat. kylling kan varmes

Hjemmebagt sandwich med røget spegeskinke, grubelagret vesterhavsost, karamelliserede løg, salat og urter

 

Oste:

Porter og gammel knas med dip af hyben-flødeost-appelsin og salte nødder

Brød fra bageriet MAX

Dessert:

Solbærpannacotta med marengs, bær og brownie 

Til kaffen:

Pistaciemazarin toppet med chokolade, pistaciemarcipan, granatæble og flere pistacienødder

Konfirmandmenu

350 kr. pr. person minimum 20 personer.

Forret:

Alle er portionsanrettede – vælg 3 stk.

Rejer på grønt med avocadocreme, dild og lime

Variation af laks med løvstikkemayo, syltede rødløg, agurk og tallerkensmækker

Tunmousse med rejer

Carpaccio på ruccola med pesto, parmesan og pinjekerner

Miniburger med kylling, bacon, karry og grønt

Miniburger med pulled pork, slaw og barbecuesauce

Cæsarsalat med kylling, parmesan og syltede rødløg

– Brød og smør medfølger

 

Hovedret:

Alt medfølger, kan ikke ændres

Langtidsstegt kalveculottesteg, med sauce

Hvidløgsmarineret kamfilet

Petitkartofler med flagesalt

Flødekartofler

Salat 1: Melonsalat med jordbær

Salat 2: Sommerspidskål med æbler og saltede nødder og mandler

Dessert:

Alle desserter er portionsanrettede, vælg 3 stk.

Jordbærtærte på marcipanmazarin med vanillecreme

Pannacotta med lemoncurd, crunch

Brownie med ganache og friske bær

Daimis eller pistacieis

Hindbærmousse med friske bær

Festmenu

375 kr. pr. person minimum 20 personer.

Forret:

Variation af laks m. løvstikkemayo, syltede rødløg, agurk og tallerkensmækker

Håndpillede rejer på grønt med avocadocreme, dild og lime

Carpaccio på rucola med pesto, parmesan, oliven og pinjekerner

Brød og smør

 

Hovedret:

Oksemørbrad med sauce

Pommes Anna

Årstidens salat

Glaserede blandede gulerødder med nødder og persille

Tapasdessert:

Brownie med ganache

Solbærmousse på hvid brownie, friske bær

Baileysis med pistacie

 

Nordisk Tapas og Estate Wine

anbefaler vinmenu: en flaske hvidvin, en rosè, en rødvin og en flaske bobler: 425,-. Tilkøb af en flaske spansk rødvin: 125,-

 

Nordisk Tapas og Estate Wine anbefaler…

Vinmenu: 1 fl. Hvidvin, 1 fl. Rose´, 1 fl. Rødvin og 1 fl. Bobler.

Pris 425 kr. passer til 6 pers.

Se nederst for evt. tilkøb

 

Hvidvin

Bodegas Fontana Mesta Verdejo

Denne vin er produceret af Verdejo-druer, der er organisk dyrket

i Uclés, som ligger i Cuenca-provinsen, Spanien.

 

Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke. Det er en flot hvidvin med klar strågul farve og en intens og frisk frugtduft med noter af græs,

fennikel og hvid peber. Frisk og sprød frugtsmag i fantastisk balance med alkohol og syre samt en blid og behagelig eftersmag.

 

Rosé

Bodegas Fontana Mesta Tempranillo Rosé Organic

Denne vin er produceret af Tempranillo-druer, der er organisk

dyrket i Uclés, som ligger i Cuenca-provinsen, Spanien.

 

Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke. Det er en flot rosévin med lys jordbær rød farve og en intens og frisk frugtduft med noter af blomster.

Dejlig koncentreret, let og elegant frugtsmag med god og velafbalanceret syre samt en frisk og behagelig eftersmag.

 

Rødvin

Bodegas Fontana Mesta Tempranillo Organic

Denne vin er produceret af Tempranillo-druer, der er organisk

dyrket i Uclés, som ligger i Cuenca-provinsen, Spanien.

 

Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke. Det er en flot rødvin med klar rubinrød farve og en delikat frugtduft af røde bær, rosmarin og lakrids.

Frisk, mellemfyldig, blød, rund og saftig frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

 

Bobler

Brachetto d´Acqui Scanavino

Den særegne Brachetto-drue er kendt i såvel Piemonte som i det sydlige Frankrig,

men her fra Piemonte omkring byen Acqui i det nordvestlige Italien leverer druen masser af frugtsødme i en rød, blødt boblende dessertvin.

 

Der kalder sommeren frem med mindelser om jordbær, hindbær og masser af sommerfrugt med en snert af peber-krydderi, der bidrager med kompleksitet. Frisk, farlig & forførende!

Nydes direkte fra bunden af køleskabet.

 

Tilkøb

I den perfekte vinmenu er 5 glas, derfor kan denne vin købes med for 120 kr.

Her er tale om en helt igennem dejlig saftig rødvin som Estate Wine har importeret. En lækker duft, og en ganske kompleks smag med noter af stikkelsbær, kaffe og chokolade, fine krydderier, bløde tanniner og en flot fylde.

Druetype: Garnasha, Shiraz og Monastrell

D.O. Valencia Spanien

 

 

 

Gadefestmenu

150 kr. pr. person minimum 20 personer.

Marineret kamfilet

Flødekartofler

Årstidens salat

Brød og smør

nordisk tapas menu

Jule Tapas 2021  –  min. 6 personer

320 kr. pr. person ved minimum 10 personer.

350 kr. pr. person ved 6 – 9 personer.

Appetizer:

Gravad krondyr m. urterøræg, rævesauce

Fisk:

Marinerede sild m. karrysalat, æg, cornichon og løgringe

Stjerneskud med rejer, cremet pickles, citron og dild. Rødspætten lunes

Lunt:

Hjemmebagt leverpostej med bacon, ristede champignon og agurkerelish

Tapas:

Flæskesteg på rød spidskålssalat i solbærvinagrette, syltede tranebær, sprøde flæskesvær og kartoffelchips

Æbleflæsk: Krydret æblekompot med bacon, syltede rødløg og rød melde

Confiteret and med teriyaki, sprød grønkål, pærer, valnødder, vesterhavsost og valnødder

Dessert:

Ris a la mande med kirsebærsauce, mandler, brændt hvid chokolade og julekage

Til kaffen:

Marcipankonfekt med cointreau og appelsin, toppet med knuste brændte mandler