Menukort
Nordisk Tapas
Her finder du vores lækre menu bestående af spændende, nordiske specialiteter. Der er fokus på detaljerne til perfektion – og du er sikret moderne, kreativ og god mad, der overrasker hver gang.
Menuer og priser
Alle priser er angivet pr. person inkl. moms.
– Varme menuer: minimum 20 personer
– Tapasmenu: 375,- pr. kuvert, minimum 4 personer
– Afvigelser fra menu, allergier, – fisk osv. koster et gebyr på 50 kr. pr kunde.
Afhentning Lørdag kl. 12 – 13 eller kl. 16 – 17

Menukortet
Lille Tapas menu (aug-sep-okt 2023)
Mandag-Fredag
300,- pr. person, minimum 4 personer
Appetizer:
Grand cru laks m. peberrodscreme, ribs, fennikel, dild og mandler
Fisk:
Spinatvaffel m. ørred, syltede stikkelsbær, citronemulsion, mikrogrønt
Den grønne:
Kartoffelmad m. estragonmayo, syltede løg, radiser, sprød kartoffel, purløg, karse, løgchrunch
Fra luften:
Fjerkræ i sensommergrønt, gulerodshumus, råsyltet blomkålspickles, cherrytomat
Skovbund:
Ålerøget skinke med creme af svampe, råsyltede tyttebær, bøgehatte, urter
– Brød fra bageriet Max, smør
Oste:
Rød løber, Årstidsost, blommechutney, salte nødder
Dessert:
Kirsebærtrifli
Tapas to go
Tirsdag-Onsdag-Torsdag
300,- pr. person, minimum 4 personer
Fisk:
Håndpillede rejer på grønt med avocado, æg, dild og lime
Varmrøget laksemousse i krydderurter, urtemayo
Tapas:
Carpaccio af bresaola på rucola, pesto, oliven, parmesan og pinjekerner
Kylling og bacon på pastasalat med saltmandler og timian
Gourmethotdog med kalvefilet, ketchup, sennep, salsa, persillemayo, spidskål, karse, rødløg og knas
Brød fra bageriet Max, smør
Dessert:
Solbærmousse med hvid brownie, flødetop og bær
Til kaffen:
Barenaked flødebolle med marcipanbund, fyld af saltkaramel og ristede mandler
Julemenu
Nov – Dec 2023
375,- pr. person, Minimum 4 personer
Leveres portionsanrettet i glas
Fisk:
Rejer med cremede æbler og rødløg
Rødspættefilet med béarnaise og grønkålssalsa
Tapas:
Hønsesalat af økologisk vesterhavskylling med sprødt skind, bagt selleri og persille
Confiteret and med kvædekompot og julesalat
Oksefilet med waldorfsalat
Flæskestegs hotdogs med agurkesalat, rødkål, relish, creme af brunede løg
– Brød fra bageriet Max, smør
Oste:
Fuldmåneost fra Thise, Koryfæ fra Arla Unika med julesylt, clementin, salte nødder og rosmarin
Dessert:
Ris a la mande med kirsebærsauce
Til kaffen:
Sirupslagkage med havtorn, frosting, chokoladetopping, granatæble, appelsin og pistacie
Sæsonmenu
Aug-Sep-Okt 2023
375,- pr. person, Minimum 4 personer
Leveres portionsanrettet i glas
Appetizer:
Grand cru laks m. peberrodscreme, ribs, fennikel, dild og mandler
Fisk:
Spinatvaffel m. ørred, syltede stikkelsbær, citronemulsion, mikrogrønt
Den grønne:
Kartoffelmad m. estragonmayo, syltede løg, radiser, sprød kartoffel, purløg, karse, løgchrunch
Fra luften:
Fjerkræ i sensommergrønt, gulerodshumus, blomkålspickles, syltet grønt
Skovbund:
Ålerøget skinke med creme af svampe, råsyltede tyttebær, bøgehatte, urter
Den maskuline:
Meat bowl m. kalv, baconkartoffel, majs, bagt tomat, edamame,radise, rødløg, aioli
– Brød fra bageriet Max, smør
Oste:
Rød løber, Årstidsost, blommechutney, salte nødder
Dessert:
Kirsebærtrifli
Til kaffen:
Hasselnøddemazarin m. solbærglaze og friske bær
Konfirmandmenu
375 kr. pr. person minimum 20 personer.
Tilkøb: ekstra forret og- eller dessert for 30,- pr. stk.
Forret:
Alle er portionsanrettede – vælg 2 stk.
Rejer på grønt med avocadocreme, dild og lime
Variation af laks med løvstikkemayo, syltede rødløg, agurk og tallerkensmækker
Tunmousse med rejer
Carpaccio på ruccola med pesto, parmesan og pinjekerner
Miniburger med kylling, bacon, karry og grønt
Miniburger med pulled pork, slaw og barbecuesauce
Cæsarsalat med kylling, parmesan og syltede rødløg
– Brød og smør medfølger
Hovedret:
Alt medfølger, kan ikke ændres
Langtidsstegt kalveculottesteg, med sauce
Hvidløgsmarineret kamfilet
Petitkartofler med flagesalt
Flødekartofler
Salat 1: Melonsalat med jordbær
Salat 2: Sommerspidskål med æbler og saltede nødder og mandler
Dessert:
Alle desserter er portionsanrettede, vælg 2 stk.
Jordbærtærte på marcipanmazarin med vanillecreme
Pannacotta med lemoncurd, crunch
Brownie med ganache og friske bær
Daimis eller pistacieis
Hindbærmousse med friske bær
Reception
kun hverdage
175 kr. pr. person minimum 30 personer.
Blinis med laksemousse og grønt
Bresaola med valnøddepesto, frisk spinat
Minisandwich med kylling/bacon
Salat med røget svinemørbrad, pære, parmesan og edamame
Citronmousse med mandelkage, hvid chokolade og flødetop
Brownie med bær og toppings
Brød og smør
Gadefestmenu
150 kr. pr. person minimum 20 personer.
Marineret kamfilet
Flødekartofler
Årstidens salat
Brød og smør
Festmenu
425 kr. pr. person minimum 20 personer.
Forret, vælg 3:
- Minirejecoktail
- Blinis af spinat m. laksemousse
- Variation af laks
- Carpaccio
- Kylling/bacon på salater
- Sprængt and på sorte ris
- Eller vælg forret fra sæsonmenu-fiskeretter
Brød og smør
Hovedret:
Langtidsstegt culotte med sauce
(Oksemørbrad + 30kr.)
Pommes Anna med svampe
Bagte rødder i vinagrette med kruspersille og saltmandler
Årstidens salat
Dessert, vælg 3:
- Brownie med toppings
- Solbærmousse m. hvid brownie og bær
- Pistacie is, portionsanrettet og pyntet i bægre
- Lemonpie m. brændt marengs
- Æblekage m. crumble og vanillecreme
- Lakrids/mandelkage m. ganache
- Eller vælg dessert/ost fra sæsonmenu
Studenter Tapas 2023
250 kr. pr. person minimum 10 personer.
Fisk:
Stjerneskud med rejer, fermenteret mayo, citron og dild
Tapas:
Kyllingespyd med salat
Snackkurv med baconkartoffel, kalvesteg, radise, syltede rødløg, cashews
Minisandwich med kebab, slaw og salat
Dessert:
Jordbær på nøddebund med vanillecreme
Til Kaffen:
Variation over hindbærsnitte