Nordisk Tapas
Her finder du vores lækre menu bestående af spændende, nordiske specialiteter. Der er fokus på detaljerne til perfektion – og du er sikret moderne, kreativ og god mad, der overrasker hver gang.
Menuer og priser
Alle priser er angivet pr. person inkl. moms.
– Varme menuer: minimum 20 personer
– Tapasmenu: 375,- pr. kuvert, minimum 4 personer
– Afvigelser fra menu, allergier, – fisk osv. koster et gebyr på 50 kr. pr kunde.
Afhentning Lørdag kl. 12 – 13 eller kl. 16 – 17
Menukort
Tapas 2025
Jan – Marts Sæson-menu
375,- pr. person, minimum 4 personer
Appetizers:
Blinis med lakserilette, urter. Fyldte æg med avocado, sesam
Suppe:
Græskar-rød karry-kylling, knas (varmes)
Den sprøde:
Forårsrulle med svinekød og grønt, chilisauce (varmes)
Beef:
Steaksalat med mango og hjemmesyltet pickles, chipotlemayo
Retro:
Dyrlægens natmad a la Nordisk Tapas
Brød fra Bageriet Max, pisket smør
Oste:
Rødkit og Krystal fra Them, hybensyltetøj, salte nødder
Dessert:
Kahluadessert med bastogne, flødeostecreme og chokoladetop og ristede hasselnødder
Til kaffen:
Gulerodskage med frosting, marguerit
Jule Tapas 2024
Nov – Dec
375,- pr. person, Minimum 4 personer
1. Fisk:
Stegt rødspættefilet med rejer, saltsyltet limemayo, citron og ristet grønkål ½ skive rugbrød
2. Den grønne:
Belgisk spinatvaffel som æggemad, estragonmayo, syltet fennikel, æbletern, havgus og karse
3. Den lune:
Hasselnøddeleverpostej med ristede svampe og bacon, dertil brombærsyltet knoldselleri og timian ½ skive rugbrød
4. Den bedste:
Gourmethotdog med flæskesteg, creme af brunet løg, relish, pink løg, syltede sennepskorn, rødkål, karamelliserede løg, sprøde løgringe, sprøde flæskesvær og urter
5. Fugl:
Confiteret and på kvædekompot, julesalat og valnøddecrubmle flutes
6. Oste:
Brunkage med ostecreme, Lartisan Pikant med pære-havtorn sylt, clementin, salte nødder og rosmarin flutes
7. Dessert:
Nordisk Tapas ris a la mande med kirsebær, ristede mandler og brændt hvid chokolade
8. Til kaffen:
Gatau l´orange med appelsin og cointreau creme
brød og pisket solbærsmør
Klassisk Tapas
Kun: Tirsdag-Onsdag-Torsdag
315,- pr. person, minimum 4 personer
Fisk:
Håndpillede rejer på grønt med avocado, æg, dild og lime
Varmrøget laksemousse i krydderurter, urtemayo
Tapas:
Carpaccio af bresaola på rucola, pesto, oliven, parmesan og pinjekerner
Kylling og bacon på pastasalat med saltmandler og timian
Gourmethotdog med kalvefilet, ketchup, sennep, salsa, persillemayo, spidskål, karse, rødløg og knas
Brød fra bageriet Max, smør
Dessert:
Solbærmousse med hvid brownie, flødetop og bær
Til kaffen:
Barenaked flødebolle med marcipanbund, fyld af saltkaramel og ristede mandler
Konfirmandmenu
375 kr. pr. person minimum 20 personer.
Tilkøb: ekstra forret og- eller dessert for 30,- pr. stk.
Forret:
Alle er portionsanrettede – vælg 2 stk.
Rejer på grønt med avocadocreme, dild og lime
Variation af laks med løvstikkemayo, syltede rødløg, agurk og tallerkensmækker
Tunmousse med rejer
Carpaccio på ruccola med pesto, parmesan og pinjekerner
Miniburger med kylling, bacon, karry og grønt
Miniburger med pulled pork, slaw og barbecuesauce
Cæsarsalat med kylling, parmesan og syltede rødløg
– Brød og smør medfølger
Hovedret:
Alt medfølger, kan ikke ændres
Langtidsstegt kalveculottesteg, med sauce
Hvidløgsmarineret kamfilet
Petitkartofler med flagesalt
Flødekartofler
Salat 1: Melonsalat med jordbær
Salat 2: Sommerspidskål med æbler og saltede nødder og mandler
Dessert:
Alle desserter er portionsanrettede, vælg 2 stk.
Jordbærtærte på marcipanmazarin med vanillecreme
Pannacotta med lemoncurd, crunch
Brownie med ganache og friske bær
Daimis eller pistacieis
Hindbærmousse med friske bær
Reception
kun hverdage
175 kr. pr. person minimum 30 personer.
Blinis med laksemousse og grønt
Bresaola med valnøddepesto, frisk spinat
Minisandwich med kylling/bacon
Salat med røget svinemørbrad, pære, parmesan og edamame
Citronmousse med mandelkage, hvid chokolade og flødetop
Brownie med bær og toppings
Brød og smør
Gadefestmenu
150 kr. pr. person minimum 20 personer.
Marineret kamfilet
Flødekartofler
Årstidens salat
Brød og smør
Festmenu
425 kr. pr. person minimum 20 personer.
Forret, vælg 2:
- Minirejecoktail
- Blinis af spinat m. laksemousse
- Variation af laks
- Carpaccio
- Kylling/bacon på salater
- Sprængt and på sorte ris
- Eller vælg forret fra sæsonmenu-fiskeretter
Brød og smør
Hovedret:
Langtidsstegt culotte med sauce
(Oksemørbrad + 30kr.)
Pommes Anna med svampe
Bagte rødder i vinagrette med kruspersille og saltmandler
Årstidens salat
Dessert, vælg 2:
- Brownie med toppings
- Solbærmousse m. hvid brownie og bær
- Pistacie is, portionsanrettet og pyntet i bægre
- Lemonpie m. brændt marengs
- Æblekage m. crumble og vanillecreme
- Lakrids/mandelkage m. ganache
- Eller vælg dessert/ost fra sæsonmenu
Studenter Tapas (Kun Juni)
250 kr. pr. person minimum 10 personer.
Fisk:
Stjerneskud med rejer, fermenteret mayo, citron og dild
Tapas:
Kyllingespyd med salat
Snackkurv med baconkartoffel, kalvesteg, radise, syltede rødløg, cashews
Minisandwich med kebab, slaw og salat
Dessert:
Jordbær på nøddebund med vanillecreme
Til Kaffen:
Variation over hindbærsnitte