Menukort

Nordisk  Tapas

 

Her finder du vores lækre menu bestående af spændende, nordiske specialiteter. Der er fokus på detaljerne til perfektion – og du er sikret moderne, kreativ og god mad, der overrasker hver gang. 

Menuer og priser

Alle priser er angivet pr. person inkl. moms.

– Varme menuer: minimum 20 personer

– Tapasmenu: 350,- pr. kuvert, minimum 4 personer

Afhentning Lørdag kl. 12 – 13 eller kl. 16 – 17

Menukortet 

Tapas to go

Tirsdag-Onsdag-Torsdag

 

265,- pr. person ved minimum 4 personer

Fisk:

Håndpillede rejer på grønt med avocado, æg, dild og lime

Varmrøget laksemousse i krydderurter, urtemayo

Tapas:

Carpaccio af bresaola på rucola, pesto, oliven, parmesan og pinjekerner

Kylling og bacon på pastasalat med saltmandler og timian

Gourmethotdog med kalvefilet, ketchup, sennep, salsa, persillemayo, spidskål, karse, rødløg og knas

Brød fra bageriet Max, smør

Dessert:

Solbærmousse med hvid brownie, flødetop og bær

Til kaffen:

Barenaked flødebolle med marcipanbund, fyld af saltkaramel og ristede mandler

 

Tapasmenu
November-December 2022

360,- pr. person, Minimum 4 personer

Leveres portionsanrettet i glas

FISK:

Torsk – æbleflæsk. Bagt torsk på grønkålscreme med æble og bacon

Stjerneskud: Stegt fiskefilet med håndpillede rejer, fermenteret rosenkålsmayo, citron og dild

Fisken kan varmes i 8 minutter

TAPAS:

Terrine med høns og urter – grønsagssalsa

Flæskesteg på rød spidskål med solbærvinagrette, syltedetranebær, sprød svær og chips

Hot duck. Stegt and i briochebrød, karamelliserede løg, syltede rødløg, sprødt andeskind, grønt og saltede cashews Hotduck kan stå i lun ovn i 5 minutter

Postej bagt med svampe og valnødder, toppet med bacon, timian og cornichon

Postej kan varmes i 10 minutter

Brød fra bager MAX, smør

OSTE:

Vesterhavsost og Gauda med pebernødder, appelsincurd, tørret frugt og salte nødder

DESSERT:

Ris a la mande med kirsebær, mandelsplitter og karamelliseret hvid chokolade

petit fours Til kaffEN:

Marcipansnebold med cointreux

Miniflødebolle med tranebær – chai skum

Julecookie

Sæsonmenu
Jan-Feb-Marts 2023

360,- pr. person, Minimum 4 personer

Leveres portionsanrettet i glas

 

Appetizer:

Ørred I krustade med krydderurter

Blinis med laksemousse

Bresaola med valnøddepesto

Fisk:

Kutterrejer på blomkålscouscous med citron og dild

Suppe:

Indisk suppe med kokosmælk og kylling

Den grønne:

Balsamicobagt rødbede med rygeostecreme og ristet boghvede

Barenaked burger:

Braiseret gris, barbecuesauce, bacon og aioli

– Brød fra bageriet MAX, smør

Oste:

Efterglød fra Arla Unika, Tallegio med abrikos-hybensyltetøj, salte nødder

Dessert:

Desserteret kartoffelkage med æble-pære kompot, vanillebunde, flødecreme og marcipan

Til kaffen:

Bagt chokolade med toppings.

Vinder af Magasinet Lækkerier som Danmarks bedste chokoladekage

Konfirmandmenu

375 kr. pr. person minimum 20 personer.

Forret:

Alle er portionsanrettede – vælg 3 stk.

Rejer på grønt med avocadocreme, dild og lime

Variation af laks med løvstikkemayo, syltede rødløg, agurk og tallerkensmækker

Tunmousse med rejer

Carpaccio på ruccola med pesto, parmesan og pinjekerner

Miniburger med kylling, bacon, karry og grønt

Miniburger med pulled pork, slaw og barbecuesauce

Cæsarsalat med kylling, parmesan og syltede rødløg

– Brød og smør medfølger

Hovedret:

Alt medfølger, kan ikke ændres

Langtidsstegt kalveculottesteg, med sauce

Hvidløgsmarineret kamfilet

Petitkartofler med flagesalt

Flødekartofler

Salat 1: Melonsalat med jordbær

Salat 2: Sommerspidskål med æbler og saltede nødder og mandler

Dessert:

Alle desserter er portionsanrettede, vælg 3 stk.

Jordbærtærte på marcipanmazarin med vanillecreme

Pannacotta med lemoncurd, crunch

Brownie med ganache og friske bær

Daimis eller pistacieis

Hindbærmousse med friske bær

 

Festmenu

400 kr. pr. person minimum 20 personer.

Forret:

Variation af laks m. løvstikkemayo, syltede rødløg, agurk og tallerkensmækker

Håndpillede rejer på grønt med avocadocreme, dild og lime

Carpaccio på rucola med pesto, parmesan, oliven og pinjekerner

Brød og smør

 

 

Hovedret:

Oksemørbrad med sauce

Pommes Anna

Årstidens salat

Glaserede blandede gulerødder med nødder og persille

Tapasdessert:

Brownie med ganache

Solbærmousse på hvid brownie, friske bær

Baileysis med pistacie

 

Gadefestmenu

150 kr. pr. person minimum 20 personer.

Marineret kamfilet

Flødekartofler

Årstidens salat

Brød og smør

nordisk tapas menu