Nordisk  Tapas

 

Her finder du vores lækre menu bestående af spændende, nordiske specialiteter. Der er fokus på detaljerne til perfektion – og du er sikret moderne, kreativ og god mad, der overrasker hver gang. 

Menuer og priser

Alle priser er angivet pr. person inkl. moms.

– Varme menuer: minimum 20 personer

– Tapasmenu: 375,- pr. kuvert, minimum 4 personer

– Afvigelser fra menu, allergier, – fisk osv. koster et gebyr på 50 kr. pr kunde.

Mad kan bestilles alle dage!

Afhentning Lørdag kl. 12 – 13 eller kl. 16 – 17

Nordisk tapas i Holstebro

Menukort 

Tapas Menu 2024

April – Juli – Sæsonmenu

375,- pr. person, minimum 4 personer

Appetizer:

Vandbakkelse med ramsløgscreme, Havgus og Bertels gris.

Fisk:

Variation af laks med urtemayo, forårsløg og urter

Kylling:

Fillodej med salat af øko vesterhavskylling med råsyltet forårsgrønt

Den grønne:

Ristet blomkål og kikærter på grøn hummus med krydderurter

Vitello Tonnato:

Kalvesteg med tuncreme, capersbær, parmesan og grønt

Kjø:

Hjertesalat med dansk beef jerky, cherrytomater, syrlige løg, solsikke- og radisespirer

Oste:

Sweet Ulvedal og Ask fra Arla Unika, hyldeblomstcurd, nødder og rosmarin

Dessert:

Koldskålstrifli med mandelcrumble, jordbærkompot og friske jordbær

Til Kaffen:

Citronmåne bagt med marcipan og blå birkes

Brød fra Bageriet Max, smør

 

Lille Tapas
April – Juli 

315,- pr. person, Minimum 4 personer

Appetizer:

Vandbakkelse med ramsløgscreme, Havgus og Bertels gris.

Fisk:

Variation af laks med urtemayo, forårsløg og urter

Kylling:

Fillodej med salat af øko vesterhavskylling med råsyltet forårsgrønt

Den grønne:

Ristet blomkål og kikærter på grøn hummus med krydderurter

Vitello Tonnato:

Kalvesteg med tuncreme, capersbær, parmesan og grønt

Oste:

Sweet Ulvedal og Ask fra Arla Unika, hyldeblomstcurd, nødder og rosmarin

Dessert:

Koldskålstrifli med mandelcrumble, jordbærkompot og friske jordbær

Brød fra Bageriet Max, smør

 

 

 

Klassisk Tapas

Kun: Tirsdag-Onsdag-Torsdag

 

315,- pr. person, minimum 4 personer

Fisk:

Håndpillede rejer på grønt med avocado, æg, dild og lime

Varmrøget laksemousse i krydderurter, urtemayo

Tapas:

Carpaccio af bresaola på rucola, pesto, oliven, parmesan og pinjekerner

Kylling og bacon på pastasalat med saltmandler og timian

Gourmethotdog med kalvefilet, ketchup, sennep, salsa, persillemayo, spidskål, karse, rødløg og knas

Brød fra bageriet Max, smør

Dessert:

Solbærmousse med hvid brownie, flødetop og bær

Til kaffen:

Barenaked flødebolle med marcipanbund, fyld af saltkaramel og ristede mandler

Konfirmandmenu

375 kr. pr. person minimum 20 personer.

Tilkøb: ekstra forret og- eller dessert for 30,- pr. stk.

Forret:

Alle er portionsanrettede – vælg 2 stk.

Rejer på grønt med avocadocreme, dild og lime

Variation af laks med løvstikkemayo, syltede rødløg, agurk og tallerkensmækker

Tunmousse med rejer

Carpaccio på ruccola med pesto, parmesan og pinjekerner

Miniburger med kylling, bacon, karry og grønt

Miniburger med pulled pork, slaw og barbecuesauce

Cæsarsalat med kylling, parmesan og syltede rødløg

– Brød og smør medfølger

Hovedret:

Alt medfølger, kan ikke ændres

Langtidsstegt kalveculottesteg, med sauce

Hvidløgsmarineret kamfilet

Petitkartofler med flagesalt

Flødekartofler

Salat 1: Melonsalat med jordbær

Salat 2: Sommerspidskål med æbler og saltede nødder og mandler

Dessert:

Alle desserter er portionsanrettede, vælg 2 stk.

Jordbærtærte på marcipanmazarin med vanillecreme

Pannacotta med lemoncurd, crunch

Brownie med ganache og friske bær

Daimis eller pistacieis

Hindbærmousse med friske bær

 

Reception

kun hverdage

175 kr. pr. person minimum 30 personer.

 

Blinis med laksemousse og grønt

Bresaola med valnøddepesto, frisk spinat

Minisandwich med kylling/bacon

Salat med røget svinemørbrad, pære, parmesan og edamame

Citronmousse med mandelkage, hvid chokolade og flødetop

Brownie med bær og toppings

Brød og smør

 

 

Gadefestmenu

150 kr. pr. person minimum 20 personer.

 

Marineret kamfilet

Flødekartofler

Årstidens salat

Brød og smør

 

Festmenu

425 kr. pr. person minimum 20 personer.

 

Forret, vælg 3:

  1. Minirejecoktail
  2. Blinis af spinat m. laksemousse
  3. Variation af laks
  4. Carpaccio
  5. Kylling/bacon på salater
  6. Sprængt and på sorte ris
  7. Eller vælg forret fra sæsonmenu-fiskeretter

Brød og smør

Hovedret:

Langtidsstegt culotte med sauce

(Oksemørbrad + 30kr.)

Pommes Anna med svampe

Bagte rødder i vinagrette med kruspersille og saltmandler

Årstidens salat

Dessert, vælg 3:

  1. Brownie med toppings
  2. Solbærmousse m. hvid brownie og bær
  3. Pistacie is, portionsanrettet og pyntet i bægre
  4. Lemonpie m. brændt marengs
  5. Æblekage m. crumble og vanillecreme
  6. Lakrids/mandelkage m. ganache
  7. Eller vælg dessert/ost fra sæsonmenu

 

 

 

Studenter Tapas (Kun Juni)

250 kr. pr. person minimum 10 personer.

Fisk:

Stjerneskud med rejer, fermenteret mayo, citron og dild

Tapas:

Kyllingespyd med salat

Snackkurv med baconkartoffel, kalvesteg, radise, syltede rødløg, cashews

Minisandwich med kebab, slaw og salat

Dessert:

Jordbær på nøddebund med vanillecreme

Til Kaffen:

Variation over hindbærsnitte