Historien bag

Nordisk  Tapas

 

Nordisk Tapas & Buffet er udviklet af den madpassionerede Lene Østermark tilbage i 2012.

Lene har tidligere haft succes med det revolutionerede projekt “Skolemad” i Holstebro Kommune i starten af 00’erne. Her forstod Lene at udnytte lukningstruede plejehjemskøkkener til at producere sund, billig og velsmagende mad til kommunens skolebørn. Projektet fik landsdækkende opmærksomhed eftersom det satte gang i beskæftigelsen i kommunen, samtidig med at børnene fik et spændende alternativ til den ellers kedelige, og ikke mindst upopulære madpakke.

Udover det fantastiske projekt, har Lenes opskrifter gentagne gange vundet på smagen i Marcipanfan-konkurrencer hos Odense Marcipan.

Med 25 års erfaring som kok, har Lene nu bevæget sig ind i en helt ny liga som i værksætter. Dette har kulmineret i et suverænt catering koncept, der leverer nordisk mad ud af huset. 

Fokus på det nordiske køkken

For Lene har det været vigtigt at fokusere på det nordiske køkken – dog med ét twist. Det drejer sig i enkelthed om ærlig, velkendt nordisk mad, der er blevet forvandlet til spændende, nordiske specialiteter, som hæver standarden for mad ud af huset. Alt gennem en stor passion og interesse for mad. 

Vi tilbereder smagsoplevelser

Den udprægede vindermentalitet skinner gennem den stilfulde mad fra Nordisk Tapas. Der er kræset fuldstændig op for detaljerne til perfektion – og du får moderne, kreativ, lækker mad der overrasker hver gang. 

“Jeg konkurrerer ikke på prisen, men på smagen. For mig, handler det om at lave den perfekte smag i hver enkelt ret med de allerbedste råvarer.” 

Lene Østermark

 

“Jeg konkurrerer ikke på prisen, men på smagen. For mig handler det om at lave den perfekte smag i hver enkelt ret med de allerbedste råvarer.”

 

Lene Østermark

Billeder

muffins
salt i pande
kryderier på maden
nudler med grøntsager
friske østers
lækker suppe
lækker kage