Historien bag Nordisk Tapas

Nordisk Tapas & Buffet er udviklet af Lene Østermark i 2012 drevet af en personlig passion for mad.

Tidligere har Lene haft success med et revolutionerende projekt skolemad i Holstebro kommune i starten af 00'erne, hvor hun forstod at udnytte lukningstruede plejehjemskøkkener til at producere sund, billig og velsmagende mad til skolebørn i hele kommunen. Projektet fik landsdækkende opmærksomhed idet det satte flere af kommunens arbejdsledige i beskæftigelse samtidig med at børnene fik et spændende alternativ til den ellers upopulære madpakke.

 

Hendes opskrifter har gentagne gange vundet på smagen i Marcipanfan konkurrencer hos Odense Marcipan.

 

Fokus på det nordiske køkken

Nu har iværksætteren bevæget sig ind på i en ny liga, hvor 25 års erfaring som kok kulminerer i et suverænt cateringkoncept, der leverer nordisk mad ud af huset. Ganske enkelt er det ærlig, velkendt nordisk mad, der er blevet forvandlet til spændende nordiske specialiteter gennem passion og interesse for mad. Det er blevet til en livsstil. Nordisk Tapas & Buffet får mange positive tilbagemeldinger fra kunderne, som vender tilbage gang på gang.

 

Lenes udprægede vindermentatlit skinner stadig igennem den stilfulde mad fra Nordisk Tapas fordi der er kræset for detaljerne til perfektion. Ganske enkelt får du moderne, kreativ og overraskende god mad hver gang.

 

 

 

"Jeg konkurrerer ikke på prisen, men på smagen. For mig handler det om at lave den perfekte smag i hver enkelt ret med de allerbedste råvarer."

Lene Østermark

Lene Østermark Larsen - tlf: 21 70 91 07 - Holstebro