Menu

Alle priser er angivet pr. person inkl. moms.
Varme menuer: minimum 15 personer
 
Tapasmenu og Julefrokost: minimum 10 personer 
Tapasmenu 6 -9 personer koster: 350,- pr. kuvert

Tapasmenu 2020

320 kr.

Appetizer:

Baconkartoffelmed aioli og timian

 

Fisk:

Variation af laks med syltede rødløg, løvstikkemayo, agurk og grønt

Håndpillede rejer på grønt med avocadocreme, æg, dild og lime

 

Tapas:

Kylling på salat med karry, bacon, sugarsnaps, og parmesan

Oksemørbrad på spydmed pestokartofler, persille

Burger med oksebøf, bacon, ost, relish og grønt.

Bøffen varmes hos kunden

Oste: Manchego og Tomme de Savoir med tilbehør

Brød fra Bageriet Max, smør

 

Dessert:

Hvid brownie med solbærmousse, bær

 

Til kaffen:

Flødebolle med marcipanbund, økologisk hvid chokolade og lakrids

Alle retter er kolde, burgeren undtaget

Juletapas - november & december

320 kr.

Fisk:

 

Klassiske hvide sild på hjemmelavet karrysalat med æbler og syltede skalotteløg

Rødspættefilet med spicy remoulade rørt på bagt peberfrugt, chili og krydderurter. Dertil håndpillede rejer, citron og dild

 

Tapas:

 

Rilette af and på kvædekompot, julesalat med mix af grønkål, cashews og valnødder

Flæskesteg med rødkål og kartofler: Skiver af sous vide kam, kartoffelchips, rødkål i solbærvinaigrette og syltede tranebær

Hjemmelavet leverpostej bagt i bacon, ristede champignon, timian og persille. Dertil havtornsyltede gule beder

Kalvesteg med svampe i cremefraiche og purløg

Frikadelle a la pariserbøf: Hjemmelavet frikadelle på rødbedehumus med syltede rødløg, friterede kapers og høvlet peberrod.

Brød og smør

 

Dessert:

 

Ris a la mande på bagt chokolade med kirsebærsauce, karamelliseret hvid chokolade og mandler

 

Til Kaffen:

Marcipansnebold

Alle retter er kolde

Frokost Buffet

250 kr.

Minirejecoktails m. avocadocreme, dild og lime.

Varmrøget laks på spinat med flødeost rørt med urter, mango.

Bagt kartoffelgratin med peberrodscreme og pastrami, tomat. 

Rosastegt culotte med rodfrugtgratin.

Årtidens salat.

Kylling, karry, bacon og grønt.

Hindbærmousse med friske bær og chokolade.

Brød og smør 

Reception (min. 15 personer)

200 kr.

Vælg frit 5 stk. tapas fra tapasmenuerne, incl. brød og smør

Konfimationsmenu

350 kr.

Forret, vælg 3 stk.:

Kartoffelhaps med radiser og purløgsmayo

Variation af laks med løvstikkemayo, syltede rødløg, agurk og tallerkensmækker

Håndpillede rejer med avocadocreme, dild og lime

Carpaccio af okseinderlår på rucola, pesto, oliven, parmesan og pinjekerner

Oksemørbrad og pestokartofler på spyd

 

Brød og smør

 

Buffet, ikke valgfrit, alt medfølger:

Hvidløgsmarineret kamfilet

Langtidsstegt culottesteg med sauce (Oksemørbrad + 35 kr./pers)

Små nye kartofler bagt med smør og flagesalt

Flødekartofler

Salat 1: Sommerspidskål med æbler nødder og syre

Salat 2: Babyleaves med melon jordbær og feta

 

Dessert, vælg 3 stk:

Hindbærmousse med friske bær

Brownie med saltkaramel

Citroniscreme med marcipantoppe og dildolie

Jordbærtærte: i sæsonen

Baileysis på nøddebund

Pannacotta med lemoncurd og crunch

Buffet

250 kr.

Minirejecoktail m. hjemmelavet guacamole og dild. Norsk laks bagt med flødeost og urter,
Hjemmebagt brød og smør. Hvidløgsmarineret kamfilet,
Mør kalvesteg m. sauce (eller oksemørbrad +25kr)
Små smørbagte kartofler m. flagesalt
Flødekartofler
2 salater efter årstiden

Bedste Pris

125 kr.:

Marineret kamfilet - Flødekartofler - Salat efter årstiden + Brød

3-retters festmenu

350 kr.

Forret:
Tapastallerken med carpaccio, varmrøget laks og marinerede rejer, portionsanrettet.

Brød og  smør

Hovedret:
Oksemørbrad m. sauce, gratinerede rodfrugter,
kartofler,
valgfri salat


Frit valg af dessert

Tilbehør til Grill

150 kr.

2 Kartofler

2 Salater - frit valg

Brød

Dessert

50 kr.

- Hjemmelavet Baileys islagkage m. marcipan og chokolade på nøddebund
- Kompot af Belle de Boskoop m. mandelcrunch og vanillecreme, portionsanrettet
- Luxbrownie m. valnødder, rababerkompot og vanilleis
- Pæretærte m. mandelmazarin og vanilleis
- Jordbærtærte på marcipanbund med vanilleflødecreme
- Alle fromager, portionsanrettet efter ønske
- Fragiliteroulade med hindbærmousse og friske bær
- Portionsanrettet hindbærmoussé med sprød havre

-Lemonpie med brændt marengs


 100 kr. Tapas dessert, fx. Hindbærmousse, minichokoladeskål m. mokkacreme, lakrids-mandelkage, baileysis med marcipan, friske jordbær
 

Please reload

Lene Østermark Larsen - tlf: 21 70 91 07 - Holstebro